Architect Visit: Gustave Carlson in Inverness by

Issue 3 · For the Kids · January 19, 2009

Architect Visit: Gustave Carlson in Inverness

Issue 3 · For the Kids · January 19, 2009

Berkeley-based designer Gustave Carlson used reclaimed teak flooring, custom powder-coated aluminum windows and doors from Bonelli Windows & Doors in South San Francisco, Neff kitchen cabinets sourced from the Green Home Center in San Francisco, and tiles from Blue Slide Art Tile in Point Reyes in this 2,400-square-foot modern barn in Inverness, CA, for a family of four. Carlson also tucked a play loft under the rafters of the children's bedroom. Via SF Gate.

http://invernesslivingroom.jpg

http://invernesskitchenisland.jpg

invernesskitchen31.jpg

http://invernessdiningroom.jpg

http://invernessbedroom.jpg

http://invernessbath.jpg

http://invernessladder.jpg

http://invernessporch.jpg



Contributions
Have an opinion? Care to comment? We'd love to hear what you have to say.